Thuis ProductenHet complexe CNC Machinaal bewerken

Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken

Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken

  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
  • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts
 • Complex CNC Machining 5 Axis Machining 5 Axis Milling for Complex Parts

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: XZ
  Certificering: IS09001/CE
  Modelnummer: XZ0001

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1pc
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: houten doos/kartondoos
  Levertijd: 5 werkdagen nadat wij uw storting ontvangen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 30,000pcs/month
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam: Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken Materiaal: roestvrij staal 304
  Toepassing: voedselmachines NAAM: as 5 die drijvende kracht machinaal bewerkt

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 0

  5 as die de Diensten machinaal bewerken

   

  Voor complexe en time-sensitive machinaal bewerkte delen, bieden 5 ascnc machines onvergelijkelijke flexibiliteit en snelheid aan. Kan het ervaren team van de Xinzhengprecisie helpen uw ideeën aan het leven, van snelle prototypen aan eindgebruikdelen voor veiligheid-kritieke toepassingen brengen. Onze 4 as, 5 mogelijkheden van het asmalen laat ons toe om nauwkeurige delen van complexe meetkunde te voorzien.

   

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 1

   

  Voordelen van As 5 die met Xinzheng-Precisie machinaal bewerken

  De Xinzhengprecisie is geschikt voor as 5 machinaal bewerkend volgens de zeer hoogste normen. De voordelen om met ons te werken omvatten:

  Snelle keerpunten
  Met 10 reeksen van 5 asmachines binnenshuis, hebben wij de capaciteit om uw prototypen en productiedelen in dagen te maken.

  Hoogste-kwaliteit 5 asmachines
  Onze machines omvatten HAAS en JingDiao 5 ascnc machines, met een inspectiesysteem ter plaatse om super-strakke tolerantie te bereiken.

  Ervaring en deskundigheid
  Met een decennium van ervaring in de het machinaal bewerken zaken, en met uitvoerige kennis van materiële eigenschappen, weten wij het hoe te om zelfs de meest complexe delen te behandelen — geen kwestie het middel.

  De industrieverenigbaarheid
  Van ruimtevaartdelen aan high-tech elektronische producten, hebben wij met bedrijven allen over het productiespectrum gewerkt.

   

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 2

   

  5-as Machinaal bewerkend Toepassingen

   

   

  Elektronika

  In de elektronische industrie, 5 as kan het machinaal bewerken worden gebruikt om essentiële onderdelen voor de elektronische apparaten van de consument zoals digitale camera's en laptops te maken.

  De de elektronikaomhulsels en bijlagen worden vaak machinaal bewerkt van plastiek of aluminium, en 5 as CNC is vooral nuttig voor chassis van onregelmatig gevormde apparaten zoals SLR-camera's.

  5-as kan het machinaal bewerken ook worden gebruikt om delen zoals heatsinks te vervaardigen — die vooral met onregelmatige of dicht bevolkte vinpatronen. De efficiency en de handigheid van as 5 maken het gemakkelijk ook om heatsinks in grote hoeveelheden te vervaardigen.

   

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 3
   

   

   

  Begrijp het 5 Ascnc Proces

  5-as is het machinaal bewerken, zoals de naam voorstelt, een vorm van CNC machinaal bewerkend waarin het scherpe hulpmiddel zich langs vijf assen in plaats van gebruikelijke drie kan bewegen.

  Zo hoe dat werk? Goed, met een CNC machine met 3 assen, zich op en neer beweegt de as, kant aan kant, afwisselend. 5 asmachines, naast deze beweging met 3 assen, hebben twee verdere assen in spel: of de partij van lijstrotsen aan kant op twee verschillende assen of de as zelf draaien op twee assen.

  Één van beiden van deze methodes (meer op hun verschillen later) staat het scherpe hulpmiddel toe om het werkstuk van een oneindig groter aantal hoeken te naderen, en dit maakt het mogelijk om hoogst complexe vormen tot stand te brengen.

  Het vermindert ook het aantal nodig opstellingen: de machinisten moeten niet manueel het werkstuk draaien over, omdat het scherpe hulpmiddel meer plaatsen kan eenvoudig bereiken. En dit maakt het volledige het machinaal bewerken proces veel, veel sneller.

   

   

  Het gelijktijdige 5 As Machinaal bewerken of 3+2 As het Machinaal bewerken

  5-as CNC kunnen de machines van elkaar op een andere belangrijke manier verschillen. Wat gebruik van 5 asmachines wat als „het gelijktijdige“ 5 as machinaal bewerken gekend is, terwijl anderen „3+2-as“ een methode aanwenden.

   

   

  Gelijktijdige as 5

  Het gelijktijdige (of ononderbroken) 5 as machinaal bewerken is een vorm van as 5 machinaal bewerkend waarin de machine beweging op alle vijf assen zonder pauze kan voortdurend aanpassen. Gelijktijdige 5 as CNC kan zeer snel zijn, aangezien er geen onderbrekingen tussen passen van het scherpe hulpmiddel zijn.

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 4

   

  3+2-as

  Een andere vorm van 5 as het machinaal bewerken is 3+2-as, waarin de machine zich kan slechts op de 4de en 5de assen die (de hoek van het scherpe hulpmiddel aanpassen) bewegen wanneer het scherpe hulpmiddel zich niet langs de assen van X, van Y en z-beweegt. Deze vorm van 5 as het machinaal bewerken kan langzamer zijn dan gelijktijdige 5 as CNC, maar kan in stijvere delen en het langere hulpmiddelleven resulteren.

   

  Tap-stijl of wartel-roteren-Stijl

   

  5-as CNC kunnen de machines verschillende configuraties hebben. Allen hebben assen die langs de assen van X, van Y en z-reizen, maar de machines kunnen de twee „extra“ assen op verschillende manieren toevoegen.

  De gemeenschappelijkste types van 5 ascnc machine zijn tap-stijl machines en wartel-roteren-stijl machines. Sommige machines combineren eigenschappen van allebei.

  Tap-stijl 5 asmachine

  Een tap-stijl CNC machine is een soort CNC molen met een bewegende lijst. Dat betekent de hoek van het werkstuk in bijlage aan de lijst kan worden aangepast, toestaand het scherpe hulpmiddel om het materiaal vanuit verschillende invalshoeken te raken.

  De tap-stijl machines hebben een a-As en een c-As, en hun voordelen omvatten betere kapsnedetoegang, efficiënte verwijdering van zware materialen en een groter totaal het werkvolume.

  Wartel-roteren-stijl 5 asmachine

  Een wartel-roteren-stijl CNC machine is een soort CNC molen met een roterende as. Het toevoegen van een B-As en een c-As aan de as staat het scherpe hulpmiddel toe om het materiaal vanuit verschillende invalshoeken, maar op een andere manier aan een tapmachine te raken.

  De voordelen van wartel-roteren-stijl 5 ascnc machines omvatten de capaciteit om zware delen te behandelen, aangezien de lijst, en verenigbaarheid met veel kortere scherpe hulpmiddelen stationair blijft — effectief verminderend geratel en verhogend nauwkeurigheid.

   

   

   

  5-as CNC die FAQ machinaal bewerken

   

  Wat zijn de 5 assen op een CNC machine?

  De assen, in termen van CNC die, bepalen het aantal richtingen machinaal bewerken dat het scherpe hulpmiddel kan binnen bewegen wanneer het veroorzaken van delen. Er zijn de driedimensionele assen, en het 5 scherpe hulpmiddel van de asmachine kan ook roteren om het deel van twee richtingen te naderen, die als twee extra assen dienen.

  Wanneer 5 as houdt het machinaal bewerken steek?

  Wegens de flexibiliteit door as 5 wordt aangeboden die machinaal bewerken, zou het moeten worden gebruikt om de meest complexe vormen en de details dat voor een deel tot stand te brengen. De stabiliteit van het hulpmiddel verstrekt ook een glansmachine en meer verenigbaar eindig.

  Kan as 5 strakke tolerantie verstrekken?

  5-as CNC is het machinaal bewerken één van de meest geavanceerde beschikbare productietechnologieën, zodat kan het enkele strakste tolerantie mogelijke, zelfs op complexe en gedetailleerde delen veroorzaken.

   

   

  Volgens de tekeningen, de steekproeven en de modellen, kan ons bedrijf klanten one-stop dienst van productdemonstratie, ontwerp, vormontwikkeling, procesvoltooiing, productverwerking, enz. aanbieden.

  Complexe CNC die As 5 machinaal bewerken die 5 Asmalen voor Complexe Delen machinaal bewerken 5

  Contactgegevens
  wuxi xinzheng

  Contactpersoon: Alex

  Tel.: 86-18012365661

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Andere Producten